diumenge, 10 d’abril del 2011

1ª Etapa CorreVall 2011: Ontinyent "Pujada a Sant Este Vé"

2011-Ontinyent 10/04/2011 Fotos: 74

http://es.wikiloc.com/wikiloc/view.do?&id=1602632



6 comentaris:

V. Conserge ha dit...

Un cremaet??????????????? Això són mariconaes!!!!!!!!!!

Xe i quin esmorzaret ens hem arreat!

Unknown ha dit...

Ei, soc el cremaet d'Ontinyent. Segurament vos sorprendrà el meu comentari però necessitava contar-li açò a algú. Sí, soc el cremaet, eixe de qui es vareu riure amb gana entre mossos i tragos. Sí, sí eixe que està posat anar d'ací cap allà a base d'escardussons. Sí,soc eixe del bigotet i de les ulleres de sol que vos vaig servir el diumenge l'esmorzar, aparentant que tenia un caràter agre per a no desentonar, però que en realitat és un beneït. . Digueu que soc un cremaet però en realitat soc un recremat de molts collons.
Ahir vaig oir que havieu pujat corrent a San(T) Esteve i vaig imaginar per un moment com s'estaria de be allà dalt, lluny de pataquetes, crits, rubies i de..... carxots.
Per ací passen cada diumenge colles de biciclistes que van i venen. Aiiii...qui poguera gaudir de la llibertat de tenen.....
Un dia em posaré una sabata a cada peu o una bicicleta entre les cames i me n'aniré lluny, lluny de veritat. Un dia ho faré....ho jure.

Pep ha dit...

El diumenge passat, 27 xicons i una gossa conillera de nom Marta, férem més de disset quilòmetres pel terme d’Ontinyent. Al menys això marcava el rellotge-gps de Joano. Heu de saber que Xavi Gramatge se’n va estalviar més de tres al eixir-nos al camí quan pasàvem prop de sa casa.
Miquel Boronat de Castelló i Rafa Revert d’Ontinyent s’estrenaren en el Correvall i compensaren les absències de Vàzquez, Esteve, Llopis, Inma Cloquell, Perico i altres correvallers…
Teníem por de passar calor però havíem matinat tant que només suàrem a l’hora de l’esmorzar. Les moreres del pati del bar només tenien quatre flocs de fulles i no féien gens d’ombra. La testa de Rafa Jordà relluïa tant com la de Jaco però la calor no els impedí engolir-se a bon ritme una boníssima pataqueta, especialitat de la casa.

Quan vaig aplegar a l’orataori de Sant Esteve vaig arribar rendit i sense alé, però el cansament no em va impedir gaudir d’una visió de la comarca totalment nova per a mi.
Abans d’enfilar la difícil baixada de la Senda de la Campana observàrem enfront nostre la serralada de l’Ombria a la que el foc i la mala llet d’algú li pegaren un mos de negror l’estiu passat.
L’amic Luis de Benigànim ,que no falla mai, ens va recordar que el diumenge que ve tenim un etapa dureta en el seu poble. Alli ens tornarem a vore.
Ànim i sort a Alberola i Vicente Miguel en la Marató de Madrid.
Pareix l’altre dia i ja en portem 5 d’edicions….

Pep ha dit...

Ja han passat huit dies d’ençà que hem fet l’etapa de Benigànim i ni hi ha ni cap foto ni cap comentari penjat al blog. Dic jo si aquesta desgana serà perquè tots hem estat pensant en la mona de Pascua que és el que toca en estos dies.
Només volia interessar-me per com es troba el genoll de Macu –xeé he dit el genoll!-. Per a qui no ho sàpiga : les pedres punxegudes de la senda de la Morra la van fer caure i es va fer un poc de mal. Canet i Casimiro la varen curar i mimar tot el que ella es mereix i més.
Manolo, el cambrer de l’Ortissa on vàrem esmorzar, tenia un geni molt curt però al menys ens va servir un extraordinari cremaet, ben carregadet, per a compartir i no com a Ontinyent que demanar-lo només et podia costar caret. Estava tan bo que Vicent Ramon se’n va servir dos vegades.
Els dos Rafa i Sardinero, van arribar a l’hora d’esmorzar, amb els ulls encara botinflats, però es van sampar un entrepà del mateix tamany i qualitat que els qui havien corregut. “....això no està molt clar...” va dir Juan amb tota la raó.
Alfonso i Toni van fer una extraordinaria etapa i foren mereixedors son sols del bocata que es van menjar sinó també de la felicitació d’un servidor.
Per a informació de tots: encara que no es deixe vore últimàment, Juanjo el de Castelló no s’ha deixat l’activitat de córrer. De fet és ell qui ha pensat la ruta que farem en Castelló i és a ell a qui se li han de donar les culpes o els mèrits del que passe el pròxim dia 8 que serà quan ens tornarem a vore.
Au

Macu ha dit...

Bon dia a tots, jo tambè tinc ganes de vorer les fotos, per això li demane al xic que les va fer que li les envie per correu a Miquel, perdona per anomenar-te xic, però, no se com et diuen, de totes formes aprofite per donar-te les gracies pel l'atenció prestada.
Pep respecte al meu llenoll, et diré que vaig acabar en urgències, en van immobilitzar la camda desde el turmell fins quasi l'engonal, el divendres m'ho llevaran i al proper correvall o coma molt tardar al seguent ens vorem,!espere! jejej.
Gracies a tots per tot.

Juanjo ha dit...

Pareix que fos ahir i ja en són cinc les edicions del Correvall de les que hem pogut gaudir.
Un any més, i en nom de tots els corredors de Castelló de Rugat que amb tanta il·lusió preparem tots els anys aquesta reunió d´ amics que es el Correvall, agrair la presencia de tots els corredors i corredores que vàreu decidir passar aquest mati de diumenge amb nosaltres.
Desitgem que hàgeu gaudit de la muntanya i fins l´ any que ve.