dilluns, 18 de juny del 2012

Arrapomether 2.0

Corredors lesionats amb arrapades
Arrapomether 2.0
El conill d´ indies













ARRAPOMETHER 2.0  

(By Correvall)

Noticia de caràcter científic.


El Correvall  amb la col·laboració de l´ institut de Biomecànica de València ha ideat un aparell científic que servirà per a estudiar  l´ abast d´ una de les lesions més comunes del corredor de muntanya “ LES ARRAPADES “.

L´ aparell en qüestió anomenat “ ARRAPOMETTHER 2.0 “ va ser una idea gestada per tota la gent que disputa el Correvall i que any  rere any ve patint aquest tipus de lesió.

Donada la complexitat tecnològica que te aquest aparell per la seva fabricació, es va contar amb l´ estreta col·laboració de Rafa Jorda, un  reputat científic i a més, un corredor assidu del Correvall.

La prova de foc del  “ARRAPOMETHER 2.0 “ es va fer aquest diumenge a Quatretonda i fos tot un èxit. Cal destacar l´ atreviment del nostre company Vicent Conserge (El Druida), que amb el risc que això comporta, es va presentar voluntari per a fer de conill d´ indies d´ aquest experiment. Per això i perquè es un gran corredor s´ ha decidit que el premi de corredor de la setmana sigui per a ell.

3 comentaris:

Vicent Conserge ha dit...

Bàsicament la poció es compon de vesc tallat amb falç d'or, arrels, flors, herbes, algunes espècies, fins i tot porta llagosta, la qual no és imprescindible, però li dóna bon gust, un dels últims i més rars ingredients que es coneix és l'oli de roca (petroli), però al no disposar-ne, es pot experimentar amb el suc de remolatxa que servia el mateix i millorava el sabor. Panoramix fins i tot pot donar-li diversos sabors diferents

Juanjo ha dit...

A tots aquells que visiteu el blog, a més de veure les fotos i vídeos, deixeu també els vostres comentaris i suggeriments, d´ aquesta manera el blog te més vida i podrem seguir millorant-lo.
Juanjo.

Macu ha dit...

Tens raó Juanjo, que els fotos estan molt bé, però, per mitjà dels comentaris es transmeten sensacions que no es poden apreciar en les imatges i jo personalment necessite eixes sensacions, per a motivar-me, així és que a escriure companys i companya que ja veig com et trobes de bé Inma, haver-hi si al final puc acompanyar-te un poc, encara que siga l'ultim tram i haja de mesurar-me els arraps en l'ARRAPOMETTHER,jejejejejej.En fi, continuaré seguint-vos, un bes per a tots.

Ens veiem, fins aviat.