dilluns, 16 de juliol del 2012

7ª Etapa Correvall 2012 Llutxent

Fotos, vídeos i Gps Track de la 7ª etapa del Correvall 2012 disputada el dissabte 14 de Juliol.

Fotos Llutxent 14 de Juliol














              Gps Track Correvall Llutxent 2012

5 comentaris:

jaco ha dit...

MASA CURT !!! VULLC MES

olivia ha dit...

Com algú ha dit ens hem quedat en ganes de més i més. Una altra vegada m'he deixat atrapar per l'encís de les rutes, pel fet de compartir el descobriment dels paratges acompanyada pel ritme de les xafades i el murmuri de les converses. Així s'entén que l'esport compartit aporta unes sensacions d'allò més gratificants. Una nova temporada del correvall que guardaré dins dels meus records més bonics esperant la propera sortida.

Macu ha dit...

Que bé em sent tornant-me a veure en fotos junt amb tots els CORREVALLDINS,sobre tot en la dels corredor de la setmana, mil gràcies a tots per haver-me fet passar una bona estona, açò per a mi a sigut una injección de moral important,no podeu fer-vos la idea de les ganes que tènia de tornar. Espere estar bé a l'edició que ve i acompanyar-vos mes.

Un bes per a tots, se vos vol correvalldins, fins prompte.

Pep ha dit...

Permitiu-me agrair a Olivia les seues amables paraules envers el Correvall. En l'edició anterior recorde haver llegit un comentari d'ella realment emotiu on posava en evidència el seu gust per xafar les nostres contrades i la seua destresa per emprar paraules boniques. Olivia, no et podem dir que sempre eres benvinguda al Correvall perquè tu, realment, ja eres part d'ell.
Permitiu-me també que manifeste una enorme enveja al vore les fotos i el video de l'etapa i del sopar als quals no vaig poder anar. No ho tornaré a fer!! Ho promet!
Macu, sempre ens alegrem de vore't, però si estàs corrent pel terme de Llutxent i amb companyia dels correvallers més ben plantats de la comarca, aleshores l'alegria és majúscula.

Canviant de tema, voldria que algú em confirmara una cosa que, donats els antecedents,m'ha semblat impossible quan m'ho han contat : és veritat que Keita no va caure ni una vegada en l'etapa de Llutxent??????????

Bé vistes les coses com han anat succeïnt-se - fotos, nou blog, videos, sopar, cuiners, molts joves, broma, rises, amistat, bon rotllo....-estic convençut que el CorreVALL no serà mai CorreVELL.

Visca Juanjo per les fotos, per l'esforç i per les seues fantàstiques ocurrències.

Visca Jordi Pla pels seus magnífics comentaris

Visca Fran per la seua vitalitat i per la seua alegria.

Visca Rafa perquè, senzillament, el necessitem.

Visca el Correvall perquè tots i totes som de puta mare!!

Miquel Canet ha dit...

Repassant l’esplèndid treball realitzat per l’amic i llebrenc Juanjo a la Web, he aprofitat per reveure fotos dels correvalls 2008, 2009 ..... , vídeos on Rafa retrata any rere any com ningú la socarroneria del Correvall, comentaris de Pep buscant-nos el cor entre les neurones de l’amistat i les connexions reflexes del somriure, la presència i silenci virtuós de Vicent Ramón, la vitalitat i broma dels bessons, les companyes Imma’s i demés que ens ensenyen com es pot córrer i riure al mateix temps, el cul ensabonat de Jaco i tots i cada ú de vosaltres. He reparat en els racons de la vall que hem recorregut i com cada un d’ells m’ompli d’estima per la nostra terra; però si alguna imatge haguera de destacar seria sens dubte la de la xarrera i el riure (excepte conserge que el bigot el fa mes seriós, però quant pren la paraula ..... ), en fi, que açò es de puta mare i que tenim el que ens mereixem.

Tot i que els maleïts del foc ens deixen estampes més negres, l’any que ve la vall serà de nou motiu i excusa per tornar a fer broma i esport, esmorzar i gaudir de bona companyia.

¡¡¡¡ -VISCA EL CORREVALL DEL 2013 i EL DEL 2050- !!!!