dilluns, 10 de juny del 2013

2ª Etapa Correvall 2013 Albaida

Les neveres del Montcabrer














3 comentaris:

Pep ha dit...

Es veu que ni el matí que passàrem en Agres ni la bellesa dels raconets pels que vàrem córrer el diumenge passat, han suscitat en cap corredor o corredora cap comentari. Al menys fins ara.
Pareix que ni l’esmerat avituallament de Ximo ni la simpatia d’alguns nouvinguts al Correvall, ni el magnífic oratge que tinguèrem, ni les caves, ni les coves, ni les fonts...han merescut cap aportació.
Es diria que ni les fantàstiques fotos de Juanjo i Vicent Ramón, ni el panet torradet dels bocates de la pensió, ni les espardenyes de Canet, ni la verdor especial de la vessant de Tramontana de Mariola... hagen induït ningú a escriure alguna coseta.
Sembla que ni la duresa extrema de la pujada, ni l’espectacular solidesa de la Cava de Don Miguel, ni les bromes de Fran, ni la gosseta d’Andrés, ni l’acollidora humetat del Molí Mató..., hagen fet que algú, o alguna, posara quatre lletres en aquest blog.
Jo, arriscant-me a fer-me pesat, no he pogut estar-me de dir la meua. I això estic fent.
Què voleu que us diga? Segueix encisant-me el perfum especial d’aquesta serra que amalgama les essències del romer, la pebrella i l’espígol amb la fragància potent del timonet reial i l’aroma divertit de la camamil.la; segueix agradant-me xafar aquest Parc Natural i vore la nostra Vall per damunt de l’horitzó de la Serra d’Agullent; continue tement, com un xiquet poregós, el foc que cada estiu amenaça aquestes contrades...
Salut a totes i tots, especialment a Fortu que ha de cuidar del seu xiquet recent nascut i a David el d’Otos i Carlos Llorca que ara comencen a criar les seues xicotetes filles.

Macu ha dit...

Hola companys, sent dir-vos que enguany no puc acompanyar-vos en el correval, almenys físicament, perquè en el meu cap esteu tots els diumenges. Fa una setmana que m'ha eixit un treball per als dissabtes i diumenges al matí, que justo,pero, així és la vida. estic trist, però, en fi, les coses vénen com vénen.
Espere tindre sort i almeys estar en el de cloenda que es fa per la vesprada.
Un abraç molt fort per a tots.

jaco ha dit...

ESTARE MALALT???????
ALÇARME A LES 6.30 SENSE DESPERTADOR EN GANES DE FERME EL CAFENET EN EL BAR DELS MARICONS .

NO ABUSAR DEL GINTONIQUET DEL DISSABTE DESPRES DEL SOPARET PERQUE TENS QUE ANAR A CORRER!!!!!!!!!
LA RECOMPENSA:
QUE TE SE BURLEN I AGUANTAR CANET......
PERO AIXO I MES SEU VAL!!!!!!!!!!!!
UN ABRAÇ A TOTS I TOTES QUE CADA AÑY SON MES GUAPES!!!!!!!
NO EU DIC PER TU LUIS!!!!!