dijous, 13 de juny del 2013

Arrapomether 3.0

Corredors lesionats amb arrapades


Arrapomether 3.0




El Conill d´Indies







ARRAPOMETHER 3.0  

(By Correvall)

El Correvall  amb la col·laboració de l´ institut de Biomecànica de València llança al mercat una nova versió del ARRAPOMETHER, un aparell científic que servirà per a estudiar  l´ abast d´ una de les lesions més comunes del corredor de muntanya “ LES ARRAPADES “.

Aquesta nova versió anomenada “ ARRAPOMETTHER 3.0 “ és fruit d´ una idea gestada per tota la gent que disputa el Correvall i que any  rere any va patint aquest tipus de lesió.

Donada la complexitat tecnològica que te aquest aparell per la seva fabricació, es va contar amb l´ estreta col·laboració de Raul Soler, un  reputat científic i a més, un corredor assidu del Correvall.

La prova de foc del  “ARRAPOMETHER 3.0 “ es va fer aquest diumenge a Quatretonda i fos tot un èxit. Cal destacar l´ atreviment del nostre company Vicent Conserge (El Druida), que amb el risc que això comporta, es va presentar voluntari per a fer de conill d´ indies d´ aquest experiment.

2 comentaris:

rafa jorda ha dit...

Bé, aclarar que l'Arrapomether ha estat desenvolupat per l'amic Raúl, "el bessó roïn", que després de la feina realitzada podriem ja calificar de "bo"....Jaco, a l'etapa de Benigànim porta't unes rodilleres, i si vols la rodeta per si ens banyem...

Vicent Conserge ha dit...

Aquesta és una versió "Beta" i supera a la versió anterior per varies raons: 1) no necessita cap font d'energia exògena, 2) té major precissió en les messures que es fan i 3) té un kit per a fer tractaments d'emergencia.
Estem esperant la versió definitiva que segur que ens deixa flipats.
Esteu al tanto!