diumenge, 19 d’abril del 2009

III Correvall2009

Diumenge 26 d'abril.- Correvall2009 a Albaida
Diumenge 3 de maig.- Ruta del Bestiar-Llutxent
Diumenge 10 de maig.- Correvall2009 a Ontinyent
Diumenge 17 de maig.- Correvall2009 a Benigànim
Diumenge 31 de maig.- Correvall2009 a Castelló de Rugat
Diumenge 7 de juny.- Correvall2009 a La Pobla del Duc
Diumenge 14 de juny.- Correvall 2009 a Quatretonda
Carrícola, el dissabte 20 de juny.- últim Correvall2009

ÀLBUM FOTOGRÀFIC







34 comentaris:

Pep ha dit...

Encete el torn de comentaris del Correvall d'enguany amb una enorme felicitació als amics d'Albaida que, com sempre, ho han preparat tot molt rebé.
Hem assaborit les aigües de la generosa Font Jordana i de la discreta, però fresquíssima, Font del Patge. Hem gaudit d'uns paratges, que, quan més els xafem, més ens agraden.
L'oratge, la gent, l'esmorzar i una primavera que explota en la serra s'han complementat per a fer-nos passar un matí boníssim.
Fins i tot l'amic Canet, no podent-se ressistir, s'ha deixat vore allà última hora.
Ens hem sentit, per unes hores, traginers d'amistats i estraperlistes del bon rotllo.

Al bon xic Rafa Jordà, fotógraf, editor, promotor i coret del Correvall : un 10!!. No cal dir per què.

Als d'Ontinyent i als de la Pobla : la Benvinguda !!

Als valents de la macrofondo : Molta Sort!!

Ens vegem en Llutxent.
Pep

Unknown ha dit...

La volta d'Ontinyent d'este cap de setmana fou una meravella, sobren les paraules i valen les imatges...

Rafa

Pep ha dit...

Estaria lleig que no férem un petit apunt sobre l'etapa de Llutxent perquè els companys s'ho vàren currar a base de bé. Un recorregut amb tots els elements : serra, barrancs, història, sendes, llegendes, camins, pinarets contrades singulars, fins i tot una enigmàtica i fosca cava i tot un monestir!!

Pep ha dit...

......CONTINUACIÓ.

El text de presentació de Miquel, bonic i ecocador, també mereix un reconeixement. Les fotos evidencien la bellesa de la ruta i l'esforç d'"amunt i avall" de l'Alexis. Cóm està de fort este xicot!! . Diré que, com sempre, ens han fet patir una miqueta, però afegiré inmediatament que valia la pena. Jo vaig tindre la sort d'anar acompanyat una estona pel doctor Climent. Tot i que es requeria un esforç considerable, a Salva encara li sobrava alé per a explicar-nos amb autèntica passió i identificació els detalls de cada indret : les fonts, els rierols, els barranquets, les penyes, la flora....., històries del tio Honorio,.....Quantes coses sap este home!! Mentre tot això ocorria tinguérem que soportar, sense cap esforç, la ironia socarrona i divertida de Vicent Benavent.

Tots ens alegrarem molt de vore a mb nosaltres a Pep Martell.

Pep

Pep ha dit...

Juan i la resta d'amics d'Ontinyent s'han estrenat amb una etapa preciosa i desconeguda per a la majoria dels que solem fer el Correvall. Això no té preu! Bé ......alguns ho han pagat amb sang com vegeu a les fotos. Maleïdes soquetes!! La pronunciada baixada tornant a Ontinyent ens va fer vore que malgrat que la pujada havia sigut dolça i entretinguda, sense repetjons, havíem muntat més del que pareixia. Des d'allí descobrirem un angle diferent del barranc de Bocairent, acostumats com estem a vore'l des de la carretera. Divisàrem a l'altre costat una "apetitosa" senda que provarem de fer l'any que vé. Faré com Rafa Jordà i no diré res del Pou Clar. Les imatges ho diuen tot. La penúltima cosa que diré és que l'esmorzar fou un luxe de bò i d'abundant......per a no dinar. Diuen per ahí que Vicent Ramón s'està escaquetjant un pelet massa. Esperem vore'l en Benigànim on Boluda ens tornarà a dir que la volteta d'Ontinyent va ser molt bonica.
Salut. Pep.

rafa jorda ha dit...

Tens raó Pep, els companys de Llutxent sempre s'ho treballen de valent, però no vaig tindré l'ocasió de fer l'etapa per raons de força major, una llàstima.

Rafa.

jaco ha dit...

mentira tot!!!!!llutxent va ser molt dur ya que el meu estat fisic es inquestionable.
miquel canet es bon xic pero no es raonat,mira que anar a benidorm corregent!!!menos mal que els de beniganim son de paraula y trellat
felicitats per els de ontinyent ,l añy que ve piscina en el pau clar

Pep ha dit...

Jaco, ha dit dues coses roanables(cosa prou estranya en ell):
els de Benigànim tenen trellat és una-; l'altra que l'any que vé alguns nadarem en el Pou Clar.
Quina bona idea de fer la ruta per l'estret de les aigües!! Randelles i mosquits per un tubo i travessies sorpresa no impediren que gaudirem d'un paratge espectacular. La companyia, com sempre, fantàstica.
Visca Boluda!!
Ens veiem en Castelló.
Pep

Macu ha dit...

Hola soc una aficcionada a correr a peu de Pinet, fins a vui no coneixia la vostra existència,ahir vaig anar a correr con altres dies i per casualitat vaig entropessar amb uns xics de Llutxent i en parlaren del CORREVALL, no he pogut resistir la curiositat i m'he posat a escodrinyar,quasi he pogut percebre el que sentiu els participans,i que dir del paratges,fabulosos, tans sols en queda afegir un "OLE" per a la gent que organitza un esdeveniment aixi.
M'agradaria participar al menys en una etapa, el que passa es que no se si estaré preparada, pense que sinó mes tard mes pronte aplegaria, però,el mes preocupant es no coneixer el recoregut i en qualsevol moment no saber on soc i a mes a mes destorbar.

El maqui ha dit...

Hola, soc un xic de Llutxent que vol permaneixer en l'anonimat.
El motiu es clar,tinc por als poders fàctics i al tal Jaco.
Es molt fàcil criticar quant ú es dentiste i sap que pots caure en les seves mans. Per cert, si cau el pel es senyal de un estat físic inquestionable com dius Jaco.

A Macu saludar-la en primer lloc i dir-li que l'esperem el diumenge pròxim a La Pobla del Duc per visitar els refugis antiaeris i altres indrets que ens volen mostrar. Correguent el tal Miquel Canet que sempre aplega l'últim pot estar tranquila tot i que estarà acompanyada per altres companys i companyes.

De la Penya ha dit...

Felicitats a la gent de Castelló de Rugat! Han sabut barrejar tots els encants de la seva terra en una única etapa, fent-nos assaborir l'encant del bosc del Benicadell, descobrint-nos als ulls paratges que desconeixiem, i sempre amb esperit aventurer, ja siga creuant rierols o endinsant-se en la frondosa vegetació.

Salutacions a tots, és un orgull ser corredor quan se celebra el correvall.

INMA ha dit...

Quan vaig sentir parlar del correvalls, al igual que a la amiga Macu de Pinet em va despertar molta curiositat. Correr i al mateix temps gaudir de la natura, açò hi ha que probar-ho! vaig pensar. I ara que estic dins puc dir que no m'ha decepcionat ni una mica, al contrari, es per a mi una gran satisfacció poder coneixer els termes de la vall d'Albaida i els paratges encantadors que ens envolten, i com per exemple en el meu cas, molts dells no conec. I també tindre l'oportunitat de coneixer i pasar una bona estona amb la compañyia de tots els participants , amb els quals mes o menys compartim la mateixa aficció, en aquest cas la de correr.

Així que aprofite l'ocasió per a donar l'enorhabona a tots els organitzadors del corevalls, i de cada una de les etapes.

I dir-li a la valldalbaidina de Pinet que persupuestazo que l'esperem en la pobla, o en altra etapa. Al igual que a qualsevol xica que tinga coneiximent de aquest meravellós correvall.

Xics i xiques amunt el correvall!

Inma

INMA ha dit...

Estimats companys, este matí, quan he llegit amb tranquil·litat el meu comentari per al correvall, m'en'adonat que he anomenat dues vegades correvalls, quan sense cap dupte el nom és correvall, com també la paraula perspuestazo, quan el que volia dir, és per supost. Encara que vos puga semblar una ximplesa em quede més satisfeta rectificant.

Un saludet i a passar bon dia!

Miquel Canet ha dit...

El maqui, ha dit dues coses roanables(cosa prou estranya en ell): Als de Castelló els cau el pel (versus Pep, Jaco, etc.), i la clandestinitat pot ser el fruït d'enfrontarse als poders fàctics i una bona opció per fugir dels torturadors institucionals (versus els dentistes).

Dit açó en solidaritat amb el maqui (el pobre no sap on s'ha clavat), vullc dir-li a Imma de Pinet que el diumenge serà una bona ocasió per fer la ruta de La Pobla tot i que l'han recurtada.

Imma, no pots estorbar perquè els últims llocs els tenim reservats Jaco i jo des-del primer Correvall.

Aprofite per felicitar als companys de Castelló per la ruta del diumenge, l'últim tram va ser de molt bonic i de costeres suaus.

Salut correvalldalbaidins.

Anònim ha dit...

Hola companys corredors,
En primer lloc m´ agradaria donar-vos les gràcies a tots els que és vàreu apropar a Castelló el diumenge per a gaudir de l´ etapa que amb tanta il·lusió preparem tots els anys els meus companys i jo.
Tot i que de vegades sacrifiquem paratges molt més bonics, la nostra idea és mostrar-vos el nostre terme i el dels pobles del voltant sense haver de repetir llocs de pas (la qual cosa és prou difícil).
Bé espere que l´ etapa d´ aquest any vos haja agradat.
Ens veiem en la Pobla. Salut
Juanjo.

Anònim ha dit...

Corredors i corredores,
Ara fa tres anys que va sorgir la idea del Correvall,
No recorde molt bé com va sorgir i de qui va sorgir, segurament seria en algun esmorzar o sopar d´ aquestos que fem i en els quals és parla tant, que a la primera cervesa quedem un dia per baixar fent rapel l´Avenc de Quatretonda fins a no se quants metres de profunditat, a la segona cervesa quedem per escalar l´ Aneto i a la tercera si arribem, som capaços de fer una excursió fins a la serralada de l´ Himàlaia i pujar i baixar l´Everest en un dia.
Lògicament la major part de les expectatives no és compleixen, ara bé aquesta del Correvall si que s´ha complit i de quina manera.
Vos convide a tots a si podeu recordar de qui va ser la idea i si va ser a la primera, segona o tercera cervesa ho digueu, ja que aquesta persona és mereix un homenatge només per els diumenges tant espectaculars que passem gràcies a la seva idea.
Salutacions.Juanjo

Pep ha dit...

Els extraordinaris corredors de macrodistàncies, i tanmateix, amics, Paquito i Salva ens acompanyaren diumenge passat per la Ruta del Camí de la Serra. Em digueren que fou un matí molt agradable i que, fins i tot, després de menjar-se un bocata de sépia encara tenien enganxat als nassos el flaire potent i autèntic de les nostres plantes aromàtiques.
També ens acompanyà per primera vegada, Jaume, de Montitxelvo, a qui, com a mi, li agraden més les pedres i les brosses que l'asfalt.
La boira i la humetat li tragueren tot el llustre al verd dels pins i al roig de l'argila.
Mentre transitàvem pel cami que va pel repeu del Benicadell, escoltàrem el cant entonat i divertit de la mareta de la cagarnera tractant d'ensenyar als seus fillets acabats de plomar......i això no té preu!!
Per tercera vegada, Canales ens acompanyà donant-nos beguda fresqueta i un poc de seguretat. Gràcies Pep.
Juanjo, Josep i Rafa , demostrant que tenen molt bones cames per a córrer i bones mans per a les fotos , ens retrataren de front, de cul i de perfil. Ho han fet tan bé que alguns hem eixit millor que som.
A Inma i a Juanjo, benvinguts al club dels comentaristes.
A Macu, seras benvinguda al club del Correvall.
Son clubs als que s'accedeix sense inscripció ni carnet.
Bon ortage.
Pep

Anònim ha dit...

Farem un poc de memòria per als nouvinguts i desmemoriats. L'origen del Correvall es perd en l'origen dels temps...Bé, no tant, però si en els nombrosos entrenaments que organitzavem des del segle passat gents de diferents pobles (Castelló, Benigànim, Albaida, Quatretonda, etc)els caps de setmana i dies de guardar, per preparar maratons i altres carreres, o simplement per ajuntar-nos i gaudir de la companyia i d'un bon esmorzar. L'any 2006, arran de l'èxit de la Macrofondo per la Vall d'Albaida,una mena de Correvall intensiu en tres dies (Castelló-Benigànim-Bocairent-Albaida), des de la Mancomunitat ens demanaren organitzar una prova semblant. Afortunadament no tirà endavant, tot cal dir-ho. Llavors,l'idea quedà, i els membres de diferents pobles ens reunirem en Castelló, ara sí, per prendre una cervesa fresqueta, i li donarem forma. El nom, de Correvall s'orgí espontaniament de l'amic Pep. I després d'este rotllo, ens vegem diumenge. Salut.

Miquel Canet ha dit...

Tot i que jo faría el mateix, no hem sembla bé que per exposar i reivindicar l'èxit del correvall siga de forma anònima. El grup de responsables d'aquestes hores tant desitjades de diumenge a diumenge bé mereixeu el nostre reconeixement i agraïment sincer.
Si l'anònim es per protegir-se del Jaco si que pot estar justificat.

Salut, i espere que a Carrícola donen la cara els tramoiants del tinglao.

Anònim ha dit...

M´ agradaria donar la enhorabona als nostres companys corredors de la Pobla del Duc que el diumenge és varen estrenar en el Correvall.
Ens varen preparar una etapa en la que vàrem podem gaudir de imatges que identifiquen molt bé el que és la Vall d´Albaida que tots nosaltres tant estimem amb els Barrancs, arbres fruiters, vinyes i conills a punta pala.
El que he dit abans enhorabona a tots i molt especialment a Fabra que no és perd una. Anims.

SALVA ha dit...

MOLTES GRÀCIES JUANJO AL IGUAL QUE A TOTS ELS QUE VAREU VINDRE A LA POBLA, NO SABEU LA ENVEGA QUE TENIA AL NO PODER CORRER PER AQUEST GIRÓ DE PEU I PERDREM LES DOS PROPERES EIXIDES.
BÉ NOSALTRES JA TENIM L´ETAPA PER L´ANY QUE VE,
COM VA DISFRUTAR EL JUANJO, EL PINXE, XIMO I ALGUNA ALTRA MAQUINETA MES.

Macu ha dit...

Hola Correvalldins.
Comence felicitant als companys de la Pobla per la seua tasca i sobre tor pel tractament rebut.
Jo no parle de l'orige del Correval perquè entre altres coses el desconec i siga el que siga, el més important per a mí, es haber-ho descobert,t'ho agraíx Miquel.

Encara que he de reconeixer que em va costar bastant fer l'etapa de la Pobla i aprofite per a donar-li les gràcies a Carlos per acompanyar-me al llarg d'aquesta, he de dir-vos que en la propera edició estaré allí, perque a part de correr i gaudir dels paratges, vaig passar una estona molt agradable.

Això sí, dir.li a les Inmes que espere veure-les el proper Diumenge.

Ens veiem, que passeu un bon día.

INMA ha dit...

Als poblans dir-los que felicitats per la volteta del diumenge, que encara que no vaig anar, sé que va estar molt bé. I a Macu que el pròxim diumenge, si el meu peu m'ho permet, que crec i espere que sí, allí estaré.

Salva que et recuperes prompte!

Un saludet a tots.

Unknown ha dit...

Volem recordar-vos que este diumenge 14 en l’etapa de Quatretonda, finalitza el termini per a confirmar l’assistència i pagar els 25 € per persona per al sopar de cloenda del Correvall. Recordar-vos també respecte als acompanyants, i per fer un símil, que quan començarem el Correvall molts de nosaltres no es coneixíem. Doncs bé, ja va siguem hora que les vostres dones, homes, nuvis, núvies, amants, amics, amigues, etc., coneguen d’una vegada qui o quins els emboliquen tots els diumenges matí. Salut!

Pep ha dit...

Quan li vaig contar a mon pare on havíem anat a córrer el diumenge passat, li vingueren a la memòria els dies de Sant Jaume passats a la Casa el Riu amb la colla d'amics, els basquets, encara de fusta, tallant raïm al Plà de Missena.....;recordà les pasqües a la pinada de la Torre i intentà relatar-me contaralles viscudes al voltant de la Casa Sarient o de l'Heretat de Císcar......però jo li vaig dir que eixos últims llocs segurament els fariem l'any que vé .....i que seria una nova ocasió per a evocar el passat, que ja parlariem......
Hem baixat de la serra al plà per a trepijar els camins de pols blanca de la vall blanca i vore de prop el verd del pàmpols de les vinyes.
Ens assomàrem a la voreta de l'embassament de Bellús justament en el punt on aboquen les seues aigües el Missena, l'Albaida i tots els barrancs que solquen els nostres termes, un lloc ben vigilat pels campanars de Guadassèquies, Sempere i Benissuera.
Si m'he enrotllat massa, oblideu el que he escrit i digueu simplement que a Pep li ha agradat molt fer un recorregut tan autènticament nostre. Ben fet Salva!!
Ens lligarem bé les espardenyes i el diumenge ens vorem en Quatretonda.

Adéu
Pep

Pep ha dit...

Xé perdoneu per no haver fet menció a l'extraordinari servei que tinguérem en l'esmorzar del Campillo. Però d'açò ens podran parlar amb més coneixement el Pinxe i Toni..............mireu les fotos i sabreu per què.

De la Penya ha dit...

Qué gust de córrer! Encisadora volta la que van elegir els amics de Quatretonda. M'encanten els trams de muntanya, però si són barrejats amb l'aroma de la pebrella, que ens impregnà els nassos durant bona part de la ruta, i la tant agradable companyia, estem parlant d'un privilegi per als sentits!

Fins a Carrícola!

Pep ha dit...

PEBRELLA DE LA BONA!! Pregunteu a De la Penya que encara l'està olent.
SUSANNA I LOURDES !!Son d'Agullent i de Benissoda i son........... VALENTES....com Maria Jesus, Macu i les Inmes.
LA SIMPATICA ALEGRIA DE VICENTE MIGUEL!! Fent-nos fotos amb albercoquers encara per collir.
UNA ESTRETA SENDA EN UNA SERRA INMENSA!!Qué bonica.....
RECAREDO, GURÚ DE L'ATLETISME POPULAR!! Recorre amb nosaltres la serra de Quatretonda i acaba amb una bambolla al dit.
ELS DE BENIGÀNIM!! S'han quedat dormint tots pel Mig Any. Casimiro, Luis, Toni i Pinxe, però, no han faltat.........
ANASTASIO!! Prenent mida de tots i ell sense esmorzar...
PEP CARAGOL!! Digne cap de taula.
SALVA EL PEDIATRA!! Bellíssima idea, fantàstic gest. El roure autòcton : un nou símbol del Correvall.
SERGIO I JACO!! Raonen mentre xics i xiques del poble ballen a la plaça del Poli baix un sol que talba.......
VICENT EL CONSERGE!! Com sempre.....organitzant-ho tot com un crack que és.

........
........
..........

Arriba la calor, la calor de veritat, i el correvall s'acaba, com la primavera.
No ens sap gens greu perque l'any que vé tornarà.......... com la primavera. Ens preocuparem de comprovar de nou ,que el nostres referents estan al lloc on han d'estar. Això ja és molt, no tingam moltes més pretensions..........
Demà anem a Carrícola a córrer i a sopar amb les nostres parelles. Una darrera i magnífica incorporació a l'edició d'enguany pensada per l'amic Miralles i algun altre carricolí. Per cert al text ni li falta ni li sobra res. Enhorabona!

Pep

Miquel Canet ha dit...

Voldría ressaltar la incorporació al CORREVALL d'un nou amic. Aquest any se'ns ha incorporat la literatura dels sentits i els sentiments. Potser la primavera o l'enamorament però, en qualsevol cas la vida té sentit pels reptes i per l'enamorament.
El CORREVALL ens ofereix aquesta dualitat a la que cal afegir l'amistat i els sentiments que ens atorga la vista i l'olor dels racons més bonics de la nostra Vall. Aquesta nit la cuina de Carrícola afegirà un altre pilar de sensacions al nostre col.lectiu. No més ens falta incorporar l'erotisme Valldalbaidí. Eixe erotisme clar, plural i divertit que tant visible i pròxim ens mostra l'escriptor i veí Joan Olivares.

Vullc des d'ací felicitar a tots els qui disfruteu i ens feu disfrutar d'aquestes estones, i especialment als qui ho haveu parit i els qui seu curreu any rere any.

VICENT RAMON ha dit...

Encara no havia llegit els comentaris que heu publicat. He de dir que m'he quedat sorprés al veure les sensacions que s'han despertat en la gent.Que bon rotllo !!! Qué dir del que representa el Correvall per a mí.És un cúmul de sensacions i de sentimens que va moly més enllà del que és el córrer. És l'amistat, és l'alegria de compartir moments, és la fortuna de coneixer persones especials que compartim una afició comú.És una d'eixes coses que no es podem explicar en paraules. Hi ha que viure-ho.
Crec que és just fer un reconeiximent públic, des de aquest foro, a eixes persones de cada poble que fan possible que els diumenges gaudim de les rutes que composen el Correvall, preparant els recorreguts, estudiant-lo i medint-lo amb il.lusió, cuidant els avituallaments per poder reprendre forçes, llogant el bar per a ferse la cervesa i el bocata...De part de tota la "tropa", gràcies per eixe temps que ens dediqueu.
També hi hauria que felicitar als nostres amics d'Ontinyent i als de la Pobla del Duc per la seua incorporació a la familia.
I qúe dir de la jornada en Carrícola? Hi ha que donar-li l'enorabona al nostre company Miralles i a la gent de Carrícola per l'esforç que han fet per a que els correvalldalbaidins es sentirem com a reis. Va ser una jornada per a "enmarcar". I con a colofó vam gaudir d'una projecció que ens va deixar el cos com un "flan". Espectacular la sensibilitat que ens a mostrat el nostre amic Rafa Jordá per a fernos aplegar, mitjansant imatges, el que representa el nostre Correvall. Els nostres amics ANDRES i RICARDO van gaudir amb nosaltres de la última etapa del CORREVALL 2.009... i estaran de nou amb nosaltres en el CORREVALL DEL 2.010.

UN ABRAÇ BEN FORT PER A TOTS I A TOTES... I QUE CONTINUE EL CORREVALL !!!!

Anònim ha dit...

La passada nit fou memorable.

La força de la imatge i el saber fer ens van traslladar a moments que ja vegem amb nostàlgia.
Independentment de les instantànies, tots tenim al record una que mai apareix als reportatges. La de l'amic Rafa Jordà correguent amunt i avall càmera en mà.

Rafa, una volta mes ens has encisat. Estic segur que parle en nom de tots. GRÀCIES

Salut i força.

Pep ha dit...

DE CARRICOLA

Els de Llutxent també arribaren tard a Carrícola. Ens pillaren abans de començar la pujada a la Font Freda. Ja dalt, observant l'excessiva densitat de pinotells que hi ha la vora del camí d'Otos, un pessic, ja reincident, m'amenaçà el bessó de la cama esquerra. Vaig fer bé de ressistir-me, no sense certa tenacitat. Vaig fer bé de confiar en l'efecte no sé si balsàmic, terapèutic o anestèssic de l'ombria i vaig poder seguir......Ens havíem deixat darrere la raconada de la font i teníem Carrícola, més xicotet que mai, al davant, als peus, millor dit.
El castellet, embolcallat amb ferros i andamis, ens oferia un perfil diferent baix un cel térbol i bascós.
Jo entretant, intentava imaginar com seria de dolça la mel que "feia" el tio Melero......Si la feia allí : seria de romer segur!! Meleta de la bona!!
L'ametlla de palla ens va rebre amb una certa inquietud acostumada a acollir cridaneres visites d'escolars. Després, en comprovar que erem gent de pau i en saber que compartia amb nosaltres certes afinitats, lamentà que partirem tan aviat.
Per primera vegada el Correvall visità el terme de Bèlgida i l'amagat i frondós paratge del Gatell on rebérem l'última espenta.
La gent del poble ens va rebre tan bé que mai ens hem sentit tan desvanits d'anar de convidats.

DE RAFA

Sabeu de sobra que açò del Correvall és una cosa col.lectiva en què totes i tots fan un paper important : uns xarren més que alenen, altres donen per a xarrar; uns , com Casimiro, acompanyen les xiques amb una cortesia fora de lloc, altres, com Juanjo, corren com si feren tard; unes, com Macu i Inma, comencen enguany,altres ja som veterans.....
Però estareu d'acord amb mi que hi ha una persona que fa les coses amb un sentit especial que recull l'essència del correvall; i ho fa com si res fóra més senzill ni menys trascendent......
El dissabte ens presentà una feina feta amb incomptables dosis de bon gust i amb innombrables unitats de sensibilitat(t'agafe la paraula Vicent Ramón)
Un treball corprenedor i emotiu però a l'hora divertit. Una presentació densa però gens empalagosa. Un repotatge tècnicament complexe i tanmateix, net i diàfan com el somriure del seu autor.
Al vore la dolça careta de la seua filla dormint, vaig pensar : este xicot ho fa tot bé. La vaig tornar a mirar i els seus ulls, ara oberts, m'obligaren a rectificar: ja no ho pot fer millor.

Una abraçada


ADÈU

"....Au adèu, comence el meu comiat a tot el temps passat.
No me'n vaig sóc qui torna...."
Ovidi Motllor

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm