dimecres, 13 de juliol del 2011

Carrícola (La natura dels creadors) 8º Etapa Correvall 2011

CARRICOLA 9 JULIOL

2 comentaris:

Pep ha dit...

Com en este poble sempre som ben rebuts, doncs venim tots els anys a fer la cloenda del Correvall.
Enguany la nostra presència li ha retut homenatge a tots els artistes que han sembrat el terme d’art, d’emoció i de biodiversitat. Sabem que Carrícola ens acull afectuosament.
El grandíssim corredor Josep Fuster, un dels pocs que va començar la temporada fent el CorrelaVall senceret , no s’ho va voler perdre i va complir com cal, corrent i sopant. Encara que em digueu reincident, si no ho dic rebente: Rafa és el més gran! No és l’amo del castell, com diu la seua filleta Alejandra, però mereixeria ser-ho. Sense ell, ni el Castell seria com és, ni el Correvall tampoc.
Luis, Climent i Vicent Ramon reberen un merescut reconeixement i se’ls va vore felicets.
Estem un poc tocats de totes les malifetes que hem anat acumulant en els últims mesos però coneguem l’efecte balsàmic d’este poble i d’esta ombria i el poder terapèutic de l’aigua de les seues fonts . Per això seguirem venint, amb el permís de Susana i amb el suport de Juansa; ací, a este poble xicotet, habitat per gent amb un cor enorme.


Un any més, gràcies Carrícola.

Olivia ha dit...

Hola a tots!
Vull donar-vos les gràcies per haver-me deixat participar en algunes etapes d'aquest Correvall 2011. Sabia per Hilario que l'experiència valia la pena, però poder comprovar-ho per mi mateixa m'ha fet sentir una privilegiada. He quedat encisada per cadascuna de les rutes en les quals no heu esmerçat cap detall i eixos periples envoltats de natura han fet que cada dimenge m'emportara cap a casa un gran trosset de felicitat.