dimecres, 13 de juliol del 2011

Llutxent (mentira Pinet) 7ª Etapa Correvall 2011

LLUTXENT-PINET 2011

1 comentari:

Pep ha dit...

Quan hem de parlar del Pinet i del seu terme hauríem de callar i deixar parlar les imatges. A vegades hem pujat al Surar d’una manera dolça i entertinguda però enguany... la pujada l’hem feta en vertical!! Allò no era un simple repejonet….. però Vicent keita pujava tranquil, com ell sol pujar per les sendes empinades, vull dir encosterades,…amb la mateixa facilitat que les puja Lurbe.
Altres, en canvi, rebufàvem darrere amb la boca oberta, xafant pedra solta, i desitjant arribar dalt on ens esperava Imma amb la cama encara tessa per a donar-nos aigua fresqueta.
Allà dalt on es toquen la Safor i la Vall, el pi i la surera es disputen el domini del territori en la proporció justa per a fer que siga el paratge més singular i més bonic de la nostra comarca.
Miquel era el nostre guia turístic i ens enfilà per un senderet divertit, però perillós, que ens portà de nou al poble en un no res.
Aprofite esta minicrònica per destacar el gran mèrit de Juan de Quatretonda, que ens demostra a tots els correvallers diumenge a diumenge que açò de córrer és un ofici d’esforç i de paciència.
El matí va acabar en la piscina. Després vingueren els jocs, l’esmorzar, les risses……